Voedingsbegeleiding
Slimmer afvallen, slimmer in vorm, slimmer in balans

Voedingsprogramma: Het Body Support voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Met dit programma kun je in 12 weken tijd ca. 8 à 10 kg afvallen. Ook na afronding van het traject kun je op deze manier blijven eten voor duurzaam resultaat.

Persoonlijk: De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt.

Stofwisseling: Het Body Support programma zorgt er voor dat de stofwisseling optimaal verloopt. Je leert wat gezonde voeding is, dat je voldoende moet eten en wanneer je moet eten.

Geen hongergevoel: Het prettige bijkomende effect is dat je zonder hongergevoel kunt afvallen en daarna heel eenvoudig op dezelfde manier kunt blijven eten om ook op lange termijn je nieuwe gezonde gewicht te behouden.

Inhoud programma

Focus Fit Body Support 12 weken programma:

  • Leer in 12 weken hoe je een gezond gewicht kunt bereiken èn behouden
  • Je ontvangt iedere week een eetschema dat bestaat uit 7 dagmenu’s, inclusief boodschappenlijst voor de komende week. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten: 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.
  • De vervangende voedingsmiddelenlijst biedt de optie om soms iets anders te kiezen
  • Wekelijkse coaching en weegmoment
  • Duidelijk, eenvoudig en zeer toegankelijk door gebruik van normale voeding. Alles is te koop in de supermarkt en je partner/gezin kan gewoon mee eten.

Kosten

De kosten van het traject bedragen € 149,- voor 12 weken. Een eventueel vervolg traject is € 85,- voor 12 weken. Deze kosten komen bovenop de abonnementskosten.