Groepslessen
Overzicht

Body Fit

Bodyfit is een hoge intensiteitsles op muziek die gericht is op fitheid van je hele lichaam. Met name de benen, billen en buik komen veel aan bod.

Bootcamp

Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft.

Core Stability

In groepsverband onder leiding van een fysiotherapeut wordt er met afwisselende oefeningen gericht op je core gewerkt aan de rompstabiliteit.

Hardloopschool

De looptraining is toegankelijk voor alle niveaus, ook voor beginners! Met afwisselende trainingen wordt er aandacht besteed aan techniek.

Outdoor cycling

Indoor cycling is een intensieve groepsles op krachtige en opzwepende muziek, gericht op het verbeteren van de conditie.

Pilates

Pilates is een ā€œinspannende ontspanningslesā€. Low impact trainingen met vooral grondoefeningen op rustige muziek waarbij de nadruk op je core ligt.

Powerwalk

Power walking is in groepsverband. Een vorm van sportief bewegen die uitgaat van de natuurlijke wandelbeweging.

Pump

Pump is een barbell les die je hele lichaam versterkt. Een hoge intensiteit les waarbij de oefeningen op hedendaagse muziek uitgevoerd worden.

Senioren Fit

Seniorenfit is bedoeld voor iedereen die onder deskundige leiding gezellig met leeftijdsgenoten wil werken aan zijn of haar lichamelijke welzijn.

Yoga

Yoga is een low impact les. Balans bereiken door bewust bezig te zijn met lichaam en geest.