Pump
Perfecte workout om je hele lichaam te trainen

Pump

Pump is een barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van krachtoefeningen. Het is een op kracht en cardio gebaseerde workout met een hoge intensiteit. De oefeningen worden uitgevoerd met kleine barbell stangen. De hartslag wordt snel verhoogd bij BodyPump door de hoge intensiteit. De oefeningen worden gedaan op leuke muziek met relatief weinig gewicht aan de barbell zodat er veel herhalingen gedaan kunnen worden. Per spiergroep worden er 70 tot 100 herhalingen gedaan. Het is een intensieve les, dus trek luchtige sportkleding aan en neem een flesje water en handdoek mee!

Hoe ziet een les pump er uit?

De les begint met een warming-up, om de spieren op te warmen en vast enkele bewegingen onder de knie te krijgen. Na de verschillende soorten oefeningen sluiten we de training af met buikspieroefeningen en een cooling-down, om weer tot rust te komen. Wij vernieuwen de inhoud van de training elke drie maanden, zodat de training nooit gaat vervelen. Wij raden aan maximaal twee tot drie lessen pump per week te volgen, omdat alle spiergroepen tijdens een les hard aan het werk worden gezet. Er wordt getraind met een halter, met schijven en met een step. Zorg zelf voor comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek.

Voordelen

Met deze barbell workout voor het hele lichaam verbrand je veel calorie├źn, word je sterker en strakker, vergroot je je core kracht en verbeter je je botstructuur.

De wetenschap achter pump

Pump is gebaseerd op het rep effect, een bewezen formule waarbij je spieren aanpakt met lichte gewichten en veel herhalingen doet - dit is het geheim van het ontwikkelen van een strakke, atletische spieren.

Online inschrijven

De komende groepslessen staan gepland op:

  • woensdag, 28 april om 17:30 - 18:30 uur
  • woensdag, 28 april om 18:50 - 19:50 uur
  • woensdag, 28 april om 20:00 - 21:00 uur
  • vrijdag, 30 april om 18:30 - 19:30 uur
  • zaterdag, 1 mei om 09:30 - 10:30 uur
  • zondag, 2 mei om 09:30 - 10:30 uur