Lidmaatschap
Overzicht abonnementen

Lidmaatschap

Nieuwjaarsactie
Kun jij niet wachten tot de sportscholen weer open mogen en wil je direct starten met je goede voornemens? Sport nu onder begeleiding van een personal trainer samen met een andere deelnemer en bereik jouw doelen!

Inhoud van de actie:

• Eén keer per week samen met je personal trainer sporten in de buitenlucht, tot het moment dat de lockdown opgeheven wordt
• Een schema op maat om thuis te trainen
• Een wekelijks weegmoment en naar aanleiding daarvan een dieet op maat met Body Support t.w.v. € 149,-
• Zodra de lockdown opgeheven wordt toegang tot alle mogelijkheden bij Focus Fit

Wij bieden dit traject exclusief aan voor een prijs ter waarde van een maandabonnement à € 45,- per maand. Daarnaast geldt een tarief van € 10,- per personal training.

Zodra de lockdown opgeheven wordt en de sportscholen weer open mogen, vervalt de personal training. Je kunt dan kiezen voor een maand-, halfjaar- of jaarabonnement. Vanaf dat moment maken we een schema op maat voor je om in de fitnessruimte verder te werken aan jouw doelen. Daarnaast kun je gebruik maken van alle mogelijkheden die Focus Fit biedt. Het voedingsbegeleidingstraject en het wekelijkse weegmoment onder begeleiding van jouw coach blijft doorlopen voor de duur van 12 weken.

Wil je gebruik maken van deze actie? Neem contact op via info@focusfitgoes.nl en geef aan ik wil gebruik maken van de actie en geef je telefoonnummer door. Naar aanleiding daarvan nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

Onbeperkt
Met het Focus Fit onbeperkt lidmaatschap kom jij sporten wanneer jij wil en hoe vaak jij wil, inclusief fitness en groepslessen. Je kunt kiezen tussen een maand (€ 45,-), half jaar (€ 39,50) en een jaar lidmaatschap (€ 35,-). Na deze periode zal het abonnement automatisch worden omgezet naar een maandelijks opzegbaar lidmaatschap.

Jongeren
Het Focus Fit jongeren lidmaatschap is af te sluiten door jongeren tussen van 15 en 25 jaar. Met dit lidmaatschap kom jij sporten wanneer jij wil en hoe vaak jij wil. Dit abonnement kost € 30,- per maand. Vanaf 16 jaar mag jij zelfstandig sporten bij Focus Fit. Ben je 15 jaar of jonger, dan mag je bij ons sporten onder begeleiding van een volwassene.

Strippenkaart
Kun jij niet elke week komen sporten, dan kun je gebruik maken van een strippenkaart. Een strippenkaart kost € 80,- voor 10 keer sporten. Je kunt hierbij gebruik maken van alle faciliteiten. Een strippenkaart is maximaal 5 maanden geldig.

Dagpas
Met een dagpas mag je één dag onbeperkt en vrijblijvend sporten bij Focus Fit. Je kunt hierbij gratis gebruik maken van alle faciliteiten. Een dagpas kost €10,- en kan aangevraagd worden bij de receptie van de club.

Hardloopschool
1 keer per week hardlopen onder professionele begeleiding voor € 165,- per jaar.

Inschrijfgeld
Voor alle abonnementen geldt een inschrijftarief van € 15,-.

Lid worden
Neem contact op via info@focusfitgoes.nl of 0113-769054 en maak een afspraak voor een eerste les. Is de les bevallen, dan verzorgen we daarna de inschrijving samen met jou.